Home Prezentare cursuri Echipa noastra Ghid consiliere Despre noi Contact Anunturi  
 

AFC Nădlac îşi anunţă intenţia de a deschide noi cursuri de Comunicare în Limba Engleză organizate în Arad, în perioada ianuarie-februarie 2011, cursul fiind acreditat de către CNFPA în cadrul proiectului („Departament de formare şi asistenţă profesională în domeniul sănătăţii DeFAPDoS”) cofinanţat din FSE prin POSDRU 2007- 2013. Cursanţii vor susţine examenul de absolvire imediat după finalizarea celor 30 de ore de curs, urmând a susţine examenul de certificare a competenţelor. Absolvenţii cursului vor primi certificate de absolvire şi certificate descriptive (cu antetul MMFPS si MECTS). În vederea înscrierii la aceste cursuri, pentru ulterioare informaţii, vă rugăm să contactaţi AFC Nădlac la telefon: 0744 601575.

AFC Nădlac îşi anunţă intenţia de a deschide noi cursuri de Comunicare în Limba Engleză organizate în judeţul Hunedoara in perioada noiembrie - decembrie 2010 şi judetul Mureş , în perioada ianuarie-februarie 2011, cursul fiind acreditat de către CNFPA în cadrul proiectului („Departament de formare şi asistenţă profesională în domeniul sănătăţii DeFAPDoS”) cofinanţat din FSE prin POSDRU 2007- 2013. Cursanţii vor susţine examenul de absolvire imediat după finalizarea celor 30 de ore de curs, urmând a susţine examenul de certificare a competenţelor. Absolvenţii cursului vor primi certificate de absolvire şi certificate descriptive (cu antetul MMFPS si MECTS). În vederea înscrierii la aceste cursuri, pentru ulterioare informaţii, vă rugăm să contactaţi AFC Nădlac la telefon: 0744601575.

Vă aşteptăm!.

 

Anunturi publicate de : Cristian Stefoane - responsabil IT

 

 
Login:
utilizator:
parola:
retine utilizator
 
Acces: Galerie foto & video
   
 
   Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!
 Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
 Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UE in Romania, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei în România.
 
   
Webdesign Arad, Promovare Google