Home Prezentare cursuri Echipa noastra Ghid consiliere Despre noi Contact Anunturi  
 
 
ROLUL ASISTENTULUI MEDICAL ÎN PROFESIE SI ÎN PROTECTIA COPILULUI
Ladinia Ardeu

Profesia de asistent medical presupune  o serie de calitãti personale, aptitudini deosebite, care prin educatie dezvoltã deprinderi si abilitãti necesare îngrijirii pacientilor.
În cadrul modulului se abordeazã mai multe teme:

  • Profesia de asistent medical generalist/moasã, asistent medical seexercitã conform OUG 144/2008.
  • Perfectionarea profesionalã continuã  este o necesitate si o obligatie profesionalã eticã. Este o decizie personalã, responsabilã a fiecãrui asistent medical/moasã.
  • Comunicarea  cu copiii si cu familia acestora se realizeazãprintr-o comunicare adaptatã la copil. Temele abordate promoveazã copilul si familia acestuia punând permanent în prim plan nevoile copilului.
  • Tot în interesul superior al copilului, ca profesionisti trebuie protejate relatiile copilului cu familia, pãrintii fiind principalii responsabili pentru cresterea, educatia li îngrijirea copiilor lor.
  • Mesajul transmis este cã fiecare asistent medical/moasã îi poate ajuta pe copii sã devinã mai buni si mai responsabili.
<< inapoi la Cursuri

 
   
 
   Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!
 Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
 Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UE in Romania, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei în România.
 
   
Webdesign Arad, Promovare Google