Home Prezentare cursuri Echipa noastra Ghid consiliere Despre noi Contact Anunturi  
 

Asociatia de Formare si Consiliere Nãdlac în parteneriat cu Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România (OAMGMAMR) Filiala Arad si Universitatea  „Aurel Vlaicu” Arad a implementat proiectul Departament de formare si asistentã profesionalã în domeniul sãnãtãtii DeFAPDoS

– ID proiect: 9460, pe baza contractului semnat cu Organismul Intermediar Regional POS DRU Regiunea Vest si AMPOSDRU. Beneficiarul proiectului este Asociatia de Formare si Consiliere Nadlac, iar proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
  Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni, începând cu  martie 2009 si se adreseaza asistentilor medicali generalisti din cabinetele medicale scolare si spitale, dornici de perfectionarea cunostintelor de specialitate, dar si de dobândirea de noi cunostinte legate de comunicarea în limba engleza, precum si de consilierea profesionala.
Tematicile cursurilor de formare din domeniul „asistent medical generalist” sunt conforme codului COR 322101. Cursurile se înscriu în urmatoarele module:

  • Protectie, sanatate si securitate în munca;
  • Igiena si siguranta alimentara – aditivi alimentari;
  • Rolul asistentului medical în profesie si în protectia copilului;
  • Tehnici de specialitate specifice asistentului medical  în sector sanitar.

La acestea se adauga si cursurile:

  • Consiliere si orientare privind cariera;
  • Comunicarea în limba engleza.

Locul de desfasurare: salile de curs s laboratorul de informatica din Complexul Universitar M, din str. Elena Dragoi, nr.2 al Universitatii „Aurel Vlaicu” Arad, precum si salile de curs din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad din str. Calea Victoriei, nr. 1.
Prima întâlnire informativa cu o grupa de cursanti a fost urmata de începerea cursurilor de „Consiliere si orientare privind cariera”, în  aprilie 2009.
Grupul tinta: 100 de asistenti medicali generalisti din cabinetele medicale scolare si spitale.
Cursurile sunt gratuite pentru cursanti.

 
Login:
utilizator:
parola:
retine utilizator
 
Acces: Galerie foto & video
   
 
   Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!
 Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
 Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UE in Romania, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei în România.
 
   
Webdesign Arad, Promovare Google